Профил на компанијатаЗа нас

Добредојдовте на Зелената планина!


Основана од1963, како еден од најискусните трговец на хемикалии и земјоделски производи во Тајван. Ние, Зелената планина беа многу активни во извозот и увозот на индустриски хемикалии, Agrichemicals, иЃубрива. ДобивмеИСО 9001сертификација во 2000 година и се гордееме за обезбедување на квалитетни производи и ефикасни трговски услуги. Преку долги и цврсти партнерства со тајвански и кинески хемискаИ индустриски производители, ние им служи на нашите во светот, како и тајвански купувачи со задоволителен квалитет на производи по конкурентни цени. Во последниве години, зграда на нашите 40 години искуство наagrichemicals, ние, исто така, нудат добар квалитет на Тајван-работа инсектициди, фунгициди и растенијата раст регулатор со ДЛП Лабораторија стандард досиејата поддршка. Ве молиме погледнете го нашиот производ листа за производи одвашиот интерес. Ние ќе се потрудиме да ви се исполнат целосна сатисфакција.

Ве молиме да ни пишете на: sales@greenmountain.com.tw или greenmot@ms13.hinet.net
или јавете ни се на 886-2-25239899